- Genç katılımcılarımızın dijital becerilerinin ve yetkinliklerinin geliştirilmesi,
- Günümüzde karşımıza sıklıkla çıkan ve çıkmaya devam edecek olan dijital kampanyalar ve çevrimiçi platformlar hakkında yetkinlik gelişiminin sağlanması;
- Katılımcılar ve kuruluşlar arasında bir kampanya başlatmak için sosyal ihtiyaçların belirlenmesinde görev üstlenebilecek bireylerin gelişiminin sağlanması;
- Katılımcıların özgüvenini ve özsaygısını artırması ve topluluklarında aktif rol almaları için bireylerin güçlendirilmesi
- Katılımcıların Erasmus + Programları hakkında bilinçlendirilmesi gelecekteki yerel ve uluslararası projeler için beyin fırtınası yapma fırsatı sağlanması;
- Katılım sağlayacak bireylerde dijital okuryazarlık yetkinliği geliştirilmesi, sürdürülmesi ve artırılması;
- Katılımcılarımızın sosyal sorunları ele alırken ve bu sosyal sorun süreçleri üzerinde araştırma yaparken amaca uygun bilgi ve kampanyalara doğru bir şekilde ulaşabilmesi ve bu aşamalarda etkin görev alması amaçlanmaktadır.
- Problem çözme, kültürel farkındalık, sosyal ve vatandaşlık yetkinlikleri dijital kampanyalar ve çevrimiçi platformlarda insiyatif alma gibi yetkinliklerini geliştirilmesi hedeflenmektedir.
- Kendilerini geliştirme konusunda çalışma, kuruluşlarında, topluluklarında aktif olma ve deneyimlerini topluluklarından ve ülkelerinden gelen akranlarıyla paylaşmanın yanı sıra online kampanyalar üretme ve bu kampanyalar ile uluslararası bir görünürlüğe ulaşmanın aşamaları noktasında bilgi sahibi olacaklardır.
- Katılımcılarımız topluluk önünde konuşmanın yanı sıra yabancı bir dilde de kendini ifade edebilme becerilerini geliştirme ve deneyimleme fırsatı elde edeceklerdir.
- Farklı ülkelerden ve geçmişlerden gelen insanlar ile bir arada çalışmaya ve iletişim kurmaya daha yatkın olacaklardır.
- İçerisinde bulunduğumuz dijital çağda aktif bir şekilde görev alma ve sunulan fırsatları uygun bir şekilde değerlendirip bu fırsatlardan yararlanma noktasında bilinçlendirileceklerdir.
- Erasmus + Programları hakkındaki bilgilerini artıracak ve fikirlerini yerel ve uluslararası girişimlere dönüştürmeye hazır hale geleceklerdir.
- Proje sürecinde aktif görev alan katılımcılara yaygın öğrenme kavramı olan YouthPass sertifikası verilecektir.
16-23 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.
İstanbul
Türkiye, Bulgaristan, Kuzey Makedonya, Romanya
18-30 yaş arası 7 genç programa dahil edilecektir.
İletişimi kuvvetli; grup çalışmalarına hâkim , sorumluluk sahibi , Gençlik çalışmalarına aktif katılım sağlamış, yeteri düzeyde İngilizce bilgisine sahip 18-30 yaş arası gençler projeye başvurabilir.
Başvurular sona ermiştir.